Belgian Amiga Club
 Home   About   News   Meetings   Projects 
news

New Website Launched

Hooray! The new website is up!
Whadyathink?

Feel free to throw all feedback our way.

And if you're sitting on some nice content to display here, you might as well throw that along.

Enjoy!

Read More
commodore

Low-tech Facebook

Most of our community activity is on our Facebook group these days but accessing Facebook on your old and trusty Amiga Browser is a challenge (if not downright impossible) 

This is an attempt to fix that huge oversight by pulling in our Facebook Feed and displaying them here in a low-tech way.
Yey! finally a decent Facebook browser on your Amiga!

A few notes:

  • This is still very alpha-stage: updates are usually done once each day and it might break at any time.
  • As we are a Belgian Group, most of the posts are in Dutch or French.
  • Since Facebook strips out all "personal" info out of their feeds, the name of the poster is not displayed (yet ... working on that)

So: here we go!


Low-tech Facebook

Hallo, heeft iemand soms een extra externe diskdrive voor de a500? Ik heb eentje nodig voor enkel de behuizing. Dit om een gotec in te steken.

Posted by a user on 2018-09-23 14:44:04
Read More


Bon. Ik weet het even niet meer. De A3000T waar ik aan bezig ben heeft een fameus geheugenprobleem. Machine zou 10MB moeten detecteren. Geen acceleratorboard geinstalleerd, enkel de standaard A3640. Heb de ZIP-ram IC's al voorzichtig gereseat, no dice. Jumpersettings lijken mij OK. Iemand een idee?

Posted by a user on 2018-09-21 01:51:14
Read More


Weer iets leuks op de kop getikt. Ik had zo'n spijt dat ik destijds mijn fantastische Alfa-Data mouse/joy switch verkocht had (foto 2). Ik heb nu het zilveren exemplaar op eBay gekocht. Eerst werkte het niet. Bleek iemand het te hebben opengeschroefd en de print ondersteboven in de behuizing hebben gestoken. Daardoor klopte het label niet en waren muis en joystick omgeswitcht. Maar na omdraaien van de print werkt het prima. Ook de schroeven weer aan de kant van de computer gezet (aan de kant van de joystick hadden die geen zin) :) Moest iemand nog zo'n dingetje teveel hebben, ik kan er nog wel één gebruiken.

Posted by a user on 2018-09-19 20:28:28
Read More


Nieuwe aanwinst: een mooie witte 1200 gevonden voor een prima prijs. Na een poetsbeurt heb ik het toetsenbord vervangen door een AZERTY, de diskdrive vervangen en een Blizzard 1230 erin gestoken die al jaren in de kast klaar lag voor zoiets. De behuizing staat een klein beetje bol maar voor de rest een supermachien! Nu ergens nog een goede scandoubler op de kop tikken.

Posted by a user on 2018-09-19 12:16:11
Read More


I'm looking for the AGA version of AmiQuake2 from NovaCoder I have the RTG version, I wanna the AGA one... Version 1.06 only... Thanks,

Posted by a user on 2018-09-18 15:39:53
Read More


  Next >>  


 


This site is proudly Amiga Compatible.

You are viewing the "Oldschool High-end Amiga" template.
(Oh yeah - tables baby! - No CSS)

You can also choose manually between the version for
Modern Browsers - High-end Amigas - Low-end Amigas - Plain text


Find us on Facebook - Contact us - Subscribe to our Newsletter